Știm că cel mai important lucru este sănătatea familiei tale

Tocmai de aceea hrana și alimentația trebuie să fie la cel mai înalt nivel din punct de vedere al calității și prospețimii!


Am început din 2011 să oferim clienților noștri toată gama de fructe și legume proaspete de cea mai bună calitate, în orice sezon, din producție locală, la cele mai bune prețuri.

Divin Garden vă oferă soluții și servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente și produse agroalimentare, legume, fructe, de cea mai bună calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, la cel mai bun raport calitate-preț, toate din producție locală. Obiectivul nostru a fost încă de la început să oferim clienților noștri produse de înaltă calitate. Astăzi, putem spune cu mândrie că produsele pe care le distribuim și serviciile noastre înseamnă prospețime și calitate. Suntem dedicați unor relații de colaborare pe termen lung cu toți clienții și furnizorii noștri și dezvoltării unei rețele de distribuție bazată pe servicii și produse de calitate.

Divin Garden exporta in Europa si distribuie pe intreg teritoriul Romaniei produsele sale catre cele mai mari lanturi de magazine: Carrefour Romania SA, LIDL DISCOUNT SRL, Auchan Romania SA, Profi Rom Food Srl, Kaufland si Mega Image.


Copyright 2019 © Divin Garden. Toate drepturile rezervate.