Divin Garden

O echipă de oameni pricepuți și pasionați, care au grijă ca tu să te bucuri de cele mai bune servicii și produse!

Cine suntem, ce facem și încotro ne îndreptăm?

Noi suntem Divin Garden, o companie românească specializată în producția și distribuirea de fructe de pădure proaspete, legume, fructe uscate și semințe.

De la înființarea companiei, în anul 2011, am înregistrat o creștere rapidă și constantă, iar în prezent suntem mândri să ne aflăm în Top 3 distribuitori de fructe din România.
Obiectivul nostru a fost, încă de la început, să oferim clienților noștri produse de înaltă calitate.
Astăzi, putem spune cu mândrie că produsele pe care le distribuim și serviciile noastre înseamnă prospețime și calitate.
Folosim o combinație eficientă de tehnici noi și metode dovedite de păstrare, sortare, ambalare și transportare a fructelor, pentru ca acestea să-și păstreze aroma, prospețimea și nutrienții în permanență.

Fructele noastre de pădure reprezintă cea mai sănătoasă alegere de gustare zilnică, ideală pentru întreaga familie și pot fi consumate pur și simplu în stare proaspătă sau integrate în rețetele tale preferate.
Toate fructele conțin un număr ridicat de antioxidanți, multivitamine, fibre naturale și au un indice caloric scăzut.
Personal, noi le considerăm ”mici bucăți de rai”, datorită beneficiilor extraordinare și a faptului că acestea reprezintă zâmbetele și dedicarea fiecărui agricultor în parte.
Fructele de pădure de la Divin Garden sunt super-alimentele pe care ne face mare plăcere să le împărțim cu tine.

Suntem dedicați unor relații de colaborare pe termen lung cu toți clienții și furnizorii noștri, precum și dezvoltării unei rețele de distribuție bazată pe servicii și produse de calitate. Păstrăm o strânsă legătură cu toți agricultorii, furnizorii și asociații noștri, precum și cu întreaga comunitate de aici, pentru a ne desfășura activitatea într-un mod profesional, bazându-ne pe corectitudine, promptitudine și încredere.

În prezent, livrăm produsele noastre în multe țări din Europa, iar în România le distribuim către cele mai importante lanțuri de magazine și supermarketuri, pentru ca tu să le găsești ușor, oricând ai nevoie, în Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Profi, Selgros și alte câteva magazine locale.
În continuare, ne focusăm asupra progresului și oferim condiții excelente de muncă echipei noastre, creăm noi oportunități și locuri de muncă și contribuim în permanență la dezvoltarea regiunii în care ne aflăm.
Acest lucru ne conferă puterea să creștem, să evoluăm și trimitem fructele noastre în toată lumea.